Hopp til hovedinnholdet

Hva vil skje i koppen min da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har hatt det veldig vanskelig i årene på ungdomskolen. Eg har gått fra å være utadvent og glad til å aldri si noe og være trist hver dag i over et år. Eg er veldig ensom og har utviklet en anoreksi lignende sykdom. Eg er aldri med venner etter skolen og har aldri hatt muligheten til å smake på alkohol. Det er en person i klassen min som har cider på rommet sitt. Eg er veldig nyskjerrig på å få smake alkohol. Om eg drikker cider når eg har anoreksi, hva vil skje i kroppen min da? Eg har hørt at man bør ha mye mat i kroppen når man drikker. Hva vil skje med at eg er så trist hele tiden. Vil eg bli mer trist eller vil eg bli glad og fri av alkoholen. Eg har lyst til å ha erfaring med alkohol før eg begynner på vgs. Har hørt at det er veldig mye fester og alkohol der eg kanskje skal begynne. Eg snakker fast med helsesykepleier på skolen. Kan eg snakke med ho om dette uten at ho sier noe videre. Eg er så usikker på hva eg vil, og er så redd for å komme inn i et dårlig miljø.

SVAR

Besvart 20.02.2020 18:44:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle