Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg fikk psykose når jeg drakk alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror jeg fikk psykose i helgen når jeg drakk alkohol. For jeg drakk ikke mye, men kanskje litt fort, men ikke fort nok til at jeg tror det er problemet. men jeg husker det er en periode jeg ikke husker noen ting, jeg begynte å dra i bestevennen min og slo henne i ansiktet, og det er så langt i fra sånn jeg er. jeg er vanligvis veldig konfliksky og stille, men blacka helt ut, jeg hadde store pupiller og var ikke meg selv, noe bestevennen min har fortalt meg i etterkant. Nå er jeg velig redd for å drikke igjen for er redd for at det skal skje igjen, en annen vennine sa hun mente jeg hadde psykose for kjæresten hennes hadde hatt det eller noe. Jeg tok abort og satt inn hormonspiral for 2 uker siden, kan det han noe med det å gjøre. det kan heller ikke vært noen som har dopa meg ned for var med bestevennen min hele kvelde. Jeg vet at man tåller forskjellig mengde alkhol i forhold til dagsformen men jeg hadde spist mye mat den dagen.

SVAR

Besvart 07.03.2020 16:32:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle