Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ta imot lappen, og gi dem penger tilbake senere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år som ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Jeg begynte å drikke alkohol for ca.2 år siden. Da var jeg veldig nysgjerrig å tenkte ikke så veldig langt. Mamma og pappa vet ikke dette. Mamma og pappa har sagt helt siden jeg var liten at om jeg ikke drikker før jeg er 18 år betaler de førerkortet mitt. Nå når jeg snart fyller 18 år og er begynt å øvelseskjøre har jeg begynt å tenke MYE på dette, veldig mye og sliter med angst. Mamma og pappa er veldig streng, de skryter hele tiden av at jeg er så ærlig med de, men jeg er jo ikke det. Jeg er veldig redd for å skuffe de, å føler at jeg absolutt ikke kommer til å klare å fortelle de sannheten om at jeg drikker, samtidig vet jeg ikke om jeg klarer å ha så dårlig samvittighet. Planlegger kanskje å ta imot lappen, men når jeg da flytter for meg selv å har tjent penger så kan jeg fortelle de sannheten å gi de pengene for lappen tilbake, er dette en god ide?

SVAR

Besvart 08.03.2020 17:34:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Lyver du og klarer ikke å slutte?

Små usannheter og upresise formuleringer er en naturlig del av kommunikasjonen mellom mennesker. Men begynner du å lyve mer systematisk, må du gjøre noe med det.

 

Les mer
account_circle