Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med depresjon og vil bli beruset for å se om det hjelper.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okay så jeg har slit med depresjon og selvmords tanker i noen år nå. Mange vennene mine drikker.(fordi de sliter med de samme tingene som jeg) Jeg vil også prøve å drikke for å se om det kan hjelpe. Men pappa sier han spandere lappen viss jeg ikke drikker eller bruker andre rus middel før jeg ble 18. Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd alko før men jeg ble ikke beruset siden det va cirka en halv cider med lavt alko nivå. Så ingen vet at jeg gjorde det. Men jeg vil bli beruset. Burde jeg skjule det? Eller være ærlig?

SVAR

Besvart 29.03.2020 11:19:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lyver du?

Velger du løgn fremfor sannhet noen ganger, og hvorfor blir det slik? Samvittigheten vår reagerer når vi lyver, men hvis det blir en vane å lyve, slutter samvittigheten etterhvert å virke så godt. Lyver du?

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle