Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk meg full for noen måneder siden. Fikk blackout

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg drakk meg full for noen måneder siden. Jeg var så full at jeg ikke husker noen ting.. det eneste jeg husker er når jeg drakk første slurken og noen par småting innimellom. Folk fortalte meg at jeg ikke klarte å gå, at jeg sovna og at de ikke klarte å vekke meg før 2 timer etterpå. Jeg hadde også falt ned en hel trapp og hoppet av en trampoline. Jeg kan ikke huske noe av dette, kan heller ikke huske at noe gjorde vondt. Neste dag våkna jeg hjemme i min egen seng, men jeg starta å drikke en annen plass enn hjemme hos meg selv. Jeg lurer bare på hvor høy promille jeg kunne ha hatt? Sånn ca. Vil gjerne vite. Siden det virka som om den var ganske høy med tanke på at jeg var bevisstløs og at alle sansene var ekstremt svekka. Virka veldig skummelt og vennene mine ble også redde og lurte på å ringe ambulansen den tida jeg var bevisstløs.

SVAR

Besvart 01.04.2020 13:44:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
account_circle