Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å være på fest og drikke , men mamma gjør det vanskelig for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16. Jeg og vennene mine har pleid å dra på fester for å drikke alkohol i en god stund. Og jeg elsker å drikke, og jeg føler at jeg også er veldig ansvarsfull, så det går bra. Men tingen er at mamma har i det siste nå måtte snakke med foreldre hvis jeg skal sove hos noen. Og det går jo ikke. Jeg vil drikke med vennene mine men mamma gjør det helt umulig for meg. Jeg skjønner at hun ikke vil at vi skal drikke, men hun kan jo ikke ødelegge alt for meg. Og jeg bor lang unna buss så hvis jeg skal hjem før så må jeg bli henta og jeg kan jo ikke si hvor vi er hvis vi skal på fest. Og de andre vennene mine (jentene) har vært nå på noen fester med gutter uten meg siden mamma ødelegger alt. De andre foreldre er ikke sånn. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 02.04.2020 21:36:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle