Hopp til hovedinnholdet

Viil ikke at kjæresten min skal drikke alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er kjæreste med ein som er to år eldre enn meg og han er i militæret i år. Me har vore ilag i over tre år. I det siste har me diskutert alkohol ein del. Eg veit ikkje heilt kva eg skal gjere. Han seier at han vil ha moglegheita til å drikke litt sosialt, men ikkje mykje. Eg er ikkje trygg på alkohol. Det er ikkje grunna vonde erfaringar. Fortsatt vil eg ikkje at han skal drikke, kanskje mest fordi eg er redd. Eg synes det er vanskeleg at ein ikkje kan vite korleis ein kjem til å oppføre seg og kor mykje ein tåler. I tillegg er eg redd for at eg ikkje vil klare å stoppe viss eg startar. Korleis kan me løyse dette? Det føles jo ikkje rett ut å tvinge han til å ikkje drikke, kanskje for resten av livet...

SVAR

Besvart 05.04.2020 20:19:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle