Hopp til hovedinnholdet

Får en dirrende følelse rundt anus hver gang jeg drikker alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I mange år har jeg kjent en følelse rundt anus hver gang jeg drikker alkohol og jeg begynner å bli litt bekymret. Er en sånn dirre følelse, veldig vanskelig å forklare. Det gjør ikke vondt og kjenner det ikke veldig godt, men tenkte det ikke skader å spørre her om det er normalt eller hva dette kan være?

SVAR

Besvart 13.04.2020 15:33:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle