Hopp til hovedinnholdet

Drakk meg for full, fikk fylleangst og har ikke hatt matlyst på tre dager.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Var å drakk for noen dager siden med noen venner og drakk meg litt for full. Husker nesten ingenting fra de siste timene før jeg dro hjem. Våkna med den jævligste fylleangsten jeg har hatt og var ganske dårlig. Er tre dager siden nå, og har ikke hatt noe matlyst siden det skjedde. Selv om jeg er sulten får jeg nesten ikke i meg mat. Trodde dette skulle gå over etter første dagen, men har ikke det. Eneste jeg klarer er å drikke vann

SVAR

Besvart 14.04.2020 13:24:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Tips mot bakrus

Bakrus får man etter høyt alkoholinntak. De vanligste symptomene er hodepine, kvalme og uro. Noen tiltak er effektive, mens andre har liten virkning. Uansett: det mest effektive er bruk av vanlig sunn fornuft.

 

Les mer
account_circle