Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har et problem med alkohol og føler meg tom og mindre verdt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har et problem med alkohol. Det startet med at jeg ville slutte med cannabis fordi det er skadelig med røyken. Jeg slet også med å sove så det fungerte fint å drikke istedenfor å røyke for å klare å sovne. Nå så sliter jeg fælt med å sove, jeg har mareritt nesten hver natt og våkner i 4 tiden nesten hver natt helt våken uten å klare å sovne igjen. Jeg har også noe problemer med kjæresten og jobb så tenker mye på det. Har drukket stødig hver dag siste månedene og føler meg helt tom innvendig. Det er ingenting jeg vil gjøre eller ser frem til også føles sosiale stemninger vanskelig når jeg føler meg tjukk og ekkel/mindre verdt enn andre. Har søkt opp diverse aa møter, men aldri turt å dra. Samtidig overbeviser jeg meg selv om at hvis jeg hadde en grunn for å slutte hadde jeg klart det. Vet ikke hva jeg skal gjøre, da jeg ikke føler jeg er denne personen? Jeg bare lever og er, men ikke responderer til ting som skjer fra utsiden?

SVAR

Besvart 14.04.2020 14:03:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle