Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene til venninnen min er ofte fulle, dette er vel ikke vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Veninnen min sine foreldre er veldig snille, men noen ganger er jeg litt bekymret. 2 ganger når jeg har overnattet hos hun har jeg sett faren hennes VELDIG full i stua. Og jeg VET at veninnen min er vant til det. Noen ganger må hun og broren hennes hente foreldrene fulle hos venneparr osv, og følge dem inn i huset og opp på rommet. Venninen min er bare 13 og broren rundt 17 eller 18! Jeg har aldri sett foreldrene mine fulle fordi de drikker aldri når jeg er der så dette er vel ikke vanlig? Og en gang fortalte veninnen min meg at hun var redd fordi det lynte og blåste ute, så hun gikk ned til foreldrene sine i stua, men de var kjempe fulle og satt å klinte på sofaen. Jeg har spurt hun om det går bra, men hun ignorerer meg eller blir sint. Jeg er der velsig ofte og foreldrene er alltid VELDIG snille men dette høres veldig skummelt ut, og jeg har jo sett faren helt slått ut på sofaen 2 ganger.

SVAR

Besvart 26.04.2020 21:56:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle