Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for stesøsteren min. Jeg vil hjelpe henne, men hvordan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er sån at flyttet fra faren og stemoren min fordi de drikker ganske mye alkohol, kommer ofte hjem fulle og krangler veldig høylytt og er mere ute av huset enn de er hjemme.. jeg får heller ikke lov til å bo der mtp dette, men stesøstren min bor der nå, r over 18 men har en funksjonshemning som gjør at ho ikke han flytte ut enda.. men er veldig beskymret for ho ettersom hun må gå gjennom dette ofte alene, ho ringer meg elr sender ofte mld til meg om at ho er redd og ikke vil bo der mer.. men siden ho r over 18 og såvidt jeg vet har ho ikke vært i kontakt med barneverne før.. vil hjelpe ho men vet ikke hvem jeg kan kontakte, hjelper ikke å snakke med pappa og stemoren min...

SVAR

Besvart 22.04.2020 14:22:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle