Hopp til hovedinnholdet

Mamma drikker altfor mye vin på kveldene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg opplever at mamma drikker alt for mye vin på kveldene. jeg har prøvd å ta det opp med henne, men da har det bare endt i en krangel, fordi de gangene jeg har prøvd å dra det opp, så er hun allerede på sitt 3 FULLE glass med vin. hun sier at det jeg sier er tull og overdriving, og at hun bare er trøtt, og da har jeg prøvd å si at hvis hun virkelig er trøtt, så bør hun gå og legge seg, men da sier hun bare at hun skal, hun sier også at hun fortjener det glasset med vin fordi hun er sliten. hun jobber også nesten 24/7 i jobbtiden og hjemme, som gjør det vanskelig å ta det opp. flere ganger da jeg har skreket MAMMA fra rommet mitt, så svarer hun aldri, til slutt så må jeg gå ned for å så finne henne helt utslått i sofaen, jeg må fysisk bort til henne og riste på henne eller klappe henne på skulderen for at hun skal våkne. det er også de her kveldene hvor mamma drar opp temaer, politikk/samfunn eller no, og blir helt tullete, høylytt, klagete og aggressiv hvis noen sier henne imot.

SVAR

Besvart 29.04.2020 22:02:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle