Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ikke blande Sobril og alkohol og Oxynorm?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei i det siste har jeg tatt sobril, men føler ikke det roer meg nok, jeg er ganske glad i alkohol og drikker relativt mye, så jeg blander som regel, følte ikke jeg fikk no ut av det, så nå tar jeg diazepam isteden og drekker, hva er egt farlig med det? Hørt det er en dårlig miks men man blir jo bare rolig av det, jeg sliter med angst og føler meg ganske shit om dagen, også lurte jeg på om å blande oxynorm med alkohol om det evt er farlig og hva som er bivirkningene på det.

SVAR

Besvart 29.04.2020 11:31:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle