Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ikke blande Sobril og alkohol og Oxynorm?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei i det siste har jeg tatt sobril, men føler ikke det roer meg nok, jeg er ganske glad i alkohol og drikker relativt mye, så jeg blander som regel, følte ikke jeg fikk no ut av det, så nå tar jeg diazepam isteden og drekker, hva er egt farlig med det? Hørt det er en dårlig miks men man blir jo bare rolig av det, jeg sliter med angst og føler meg ganske shit om dagen, også lurte jeg på om å blande oxynorm med alkohol om det evt er farlig og hva som er bivirkningene på det.

SVAR

Besvart 29.04.2020 11:31:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle