Hopp til hovedinnholdet

Smerter i magen etter alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for en liten stund siden var jeg med noen venner og vi drakk litt. Jeg har drukket Alkohol noen ganger før ( en del mer enn denne kvelden) og det har gått helt fint. Jeg drakk litt over to cidere og fikk veldig vondt i øvre del av magen. De andre gangene jeg har drukket alkohol har jeg ofte blitt kvalm, men dette var noe annet. Jeg har prøvd å søke litt rundt, men jeg finner ikke ut hva det kan ha vært. Jeg fikk plutselig veldig vondt i magen ( ca ved leveren eller magesekken) og jeg var redd for at jeg kom til å besvime om jeg reiste med opp pga smerten. Det har skjedd to ganger, men den første gangen gikk det over etter noen minutter og jeg merket ingenting etterpå, mens den andre gangen varte det lenger. Jeg finner ingenting om dette på nettet og jeg skjønner ikke hvorfor jeg reagerer sånn på alkohol noen ganger og noen ganger ikke ( de to gangene dette skjedde drakk jeg mindre enn jeg pleier også så det kan ikke være mengden) Har dere hørt om andre som har opplevd dette?

SVAR

Besvart 10.05.2020 22:17:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle