Hopp til hovedinnholdet

Skal på hyttetur, og det blir drikking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hele mitt liv har jeg vært «the good girl» på skolen og blant de fleste av vennene mine. Gode karakterer, er den snille og gjør aldri no dumt. I sommer (hvis korona-situasjonen tillater det) skal jeg, den ene bestevenninna mi (la oss kalle henne Julie) og hennes andre bestevenninne feire bursdagen til Julie på hytten hennes. Julie er 14 nå, men fyller 15 i sommer. Hun har mange 02-er og 03-er venner som hun bruker å være med når hun er på hytta. De drikker og fester, det gjør Julie og hennes bestevenn også. Julie har sagt at hun tenker å invitere noen av de 02/03erne i løpet av helgen som kan feire med oss. Det vil bli drikking. Jeg tenker også å drikke litt. Hvertfall smake for å ikke føle meg helt uttafor. Noe jeg burde passe på? Konsekvenser for et par sluker? Tenker å ta med egen drikke (alkoholfri) som jeg kan drikke av isteden etter jeg har smakt å sagt at jeg ikke liker det. Er noen få sluker/shotter (?) farlig for en 15-åring? Har ikke sykdommer hvis det har noe å si.

SVAR

Besvart 14.05.2020 16:46:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle