Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min skal være russ neste år. Alt kan skje...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kjæresten min er ett år eldre enn meg og skal være russ neste år. Det vil si at han/de naturligvis allerede har begynt smått med å jobbe mot russetiden. Jeg derimot skal ikke være russ. Jeg har fra min bakgrunn ingen gode opplevelser med alkohol da mine foreldre er alkoholikere. Jeg klarer å skille mellom ukjente mennesker som drikker og nære og kjære. Er ikke rett for utroskap, men det er mye jenter og mye alko.For det påvirker meg ikke på noen måter at andre drikker seg full. Problemet starter når det kommer til mine nærmeste, som i dette tilfellet er kjæresten min. Jeg er veldig glad i han, og unner han alt godt. Jeg kjenner at det skjer noe i kroppen min straks det er snakk om russetiden hans. Jeg blir uvel, nervøs og veldig lei meg. Jeg ønsker ikke å sette noen begrensinger for hans liv, russetiden er jo en onetime-experience, men det gjør vondt! Vi har snakket om dette, jeg vet han ikke er utro og han har sagt han kan det litt med ro ang drikking. Alt kan skje..:/

SVAR

Besvart 23.05.2020 21:12:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle