Hopp til hovedinnholdet

Rød i huden etter å ha drukket alkohol, kan det ha vært medisiner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no I desember var jeg hjemme hos en kompis. Vi var 5 stk og blandet 2 flasker med 40%, litt champagne, jordbær vodka, Og appelsinjuice. Vi kuttet jordbærbiter, sitron og litt forskjellig i En stor bolle også tok vi et par glass og drakk. Jeg ble full og det er ikke noe jeg stort sett er stolt av. Men dagen etter våknet jeg opp der med en allergisk reaksjon på huden min i ansiktet. Jeg var rød og hadde rødeflekker som kan se ut som kviser. Det gikk vekk etter kanskje 3-4 dager senere. Jeg har ingen allergiske problemer men har en tarmsykdom som jeg fikk nylig før det skjedde og jeg gikk på et par medisiner på den tiden. Kan medisinen jeg tok påvirket det sånn at dette skjedde? Har ikke drukket siden da fordi jeg er redd det skal se igjen. Nå går jeg ikke på de medisinene og går på en sprøyte som jeg skal ta hver 14 dag. Er det farlig for meg å drikke igjen? Kan dette skje igjen?

SVAR

Besvart 29.05.2020 14:34:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle