Hopp til hovedinnholdet

Har vondt i magen, er det pga alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Håper dere kan svare så fort som mulig!!! Jeg har drukket meg full tre dager på rad for en 7 dager siden, og etter det har jeg tatt ett shot av 40% daglig.. jeg har slutta nå. Men har sykt vondt i øvre del av magen, kan dette være permanent skade? Eller bare kroppen som sier jeg må stoppe? Håper dere kan svare fort siden jeg er ganske bekymret

SVAR

Besvart 11.06.2020 11:07:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle