Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt skadet av alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om alkohol er skadelig for hjernen og om man mister hjerneceller hvis man har hatt storfylla og hvis hvor mange mister man? Fordi jeg har hatt fylle syka jeg drakk sirka 1 liter 40% pott også når jeg våkna så lå det spy på golvet jeg husket ikke engang at jeg spydde før jeg sovna men de to dagan etterpå spydde jeg hele tida uten å stoppe kunne nesten ikke spise eller drikke en ting uten å spy, kunne heller ikke å se eller være i samme rommet som alkohol uten å spy eller bli kvalm. Også shoter jeg sånn en gang i uka eller drikke et eller to glass av og til. Balansen min he au blitt veldig dårlig, i alle fall dårligere enn før jeg kan ikke gå ned trappa på skolen uten å dette eller liksom så kan jeg ikke alltid gå rett også kan jeg ikke stå stille uten å dette, på skolen så detter jeg sirka 5-7ganger eller mer og så har jeg ofte vondt i hodet, greier ikke sove, føler at jeg besvimer hverdag.Første gang jeg drakk var tru æ i 3 klasse, det er snart 6 år siden nå men ja..

SVAR

Besvart 10.06.2020 13:34:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle