Hopp til hovedinnholdet

Har bestemt meg for å drikke alkohol, men er nervøs for å snakke med andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ble invitert på en fest på lørdag til en av mine gode venninner. Jeg vet stort sett hvem alle inviterte er, ettersom jeg har gått på skole med mange. Problemet mitt er at alle vennene mine har vært på flere fester og drukket før, men jeg har flyttet for å studere i utlandet og det har gått et helt år nå. Også har jeg angst til en viss grad når det kommer til å snakke med andre/sosialisere meg. Jeg har bestemt meg for å prøve alkohol for jeg vil bare eksperimentere litt og se om det hjelper meg å snakke med andre og slappe litt av. Jeg er fortsatt bekymret for at det ikke vil hjelpe og at jeg fortsatt vil være redd for å snakke med andre og føle meg klein, så hvis det skjer har dere tips til hvordan jeg kan gjøre et godt inntrykk og ha det gøyest mulig? Også hvordan bør jeg time det for at mamma ikke skal vite at jeg har drukket når hun henter meg?

SVAR

Besvart 12.06.2020 07:57:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle