Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene til min venninne nekter henne å være med på hyttetur, blir sint.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og en venninne drikker alkohol i blant. Nå hadde jeg og hun venninne og to andre jenter planlagt å dra på en hyttetur, vi hadde planlagt dette i en uke og alle fikk lov av foreldrene sine. Men dagen før vi skulle dra fikk plutselig ikke den en lov. Moren min og hennes hadde snakket samens før vi fikk lov og moren hennes hadde vert så i tvil så dagen før avlyser hun alt.Og foreldrene vet ikke at vi drikker. Men jeg spurte moren min om hvorfor hun plutselig ikke fikk lov til og være med og d var at: faren til hun jeg drikker med er alkoholiker, og det er ikke slik at det er noe fare for vennen min eller noe sånt. Men hun som ikke fikk lov fikk ikke lov fordi det trodde at hun var som faren.jeg kjenner at det koker inni meg fordi det er så urettferdig at hun ikke kan vere med hun fordi hun har de foreldra hun har. Og vi begge drikker med måte og hun har respekt for alkohol. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg kjenner at jeg nesten begynner å grine av at foreldre kan oppføre

SVAR

Besvart 17.06.2020 12:02:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Noen å snakke med om drikkepress

Trenger du noen å snakke med om drikkepress? Her finner du en oversikt over hvor du kan få råd.

 

Les mer
account_circle