Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg har dårlig samvittighet etter å ha hatt sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke hva jeg skal gjøre, klarer ikke leve med meg selv. Så jeg og mine to beste venninner var på en fest så drakk vi sammen. Så endte vi opp med å ha firkant oss 3 og en gutt som vi kjente fra før. Men saken er at jeg har kjæreste, eller akuratt nå har vi en liten pause. Vi var på pause mens det skjedde. En pause for å finne ut av ting siden forholdet vårt kkke har vært så bra i det siste. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre har så sinnsykt dårlig samvittighet klarer ikke leve med meg selv. Så er saken at jeg vet ikke om jeg skal fortelle dette til kjæresten min det gjør jo alt bare verre siden det kommer ingenting godt ut av det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg var full og dum. Men det var bare ett engangs tilfelle det har aldri skjedd noe sånt før vi har vært sammen i snart 2 år. Har aldri gjort noe lignende før men jeg har så sinnsykt dårlig samvittighet. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.06.2020 09:03:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
account_circle