Hopp til hovedinnholdet

Kommer mageproblemene mine av at pappa drikker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette spørsmålet handler ikke bare om alkohol, men fant ikke noe bedre emne.
Min far skilte seg først med min mor da jeg var 5år, siden det har jeg sett min far full hver kveld, jeg har rømt på natten med min lillebror på ryggen som 2åring, jeg har sett min far sjangle rundt, hørt han falle og rive ned ting. Så giftet han seg på nytt noen år etter, i begynnelsen da så jeg ikke så mye til det, fordi hun sparte oss for det. Min far fikk 2 barn til med stemoren min. Men så ble jeg eldre og eldre og skjønte mer og mer, hørte og fikk med meg alt. Han snek med seg drikke når hun prøvde å hjelpe han, han klarte ikke en kveld uten å drikke seg sørpa hjemme. En dag stakk han av, tar ikke tlf, og gir ikke en lyd fra seg før om kvelden. Han ringer og får snakke med alle i familien, han sier hade og at han skal død. Han var neddopet oppå ett fjell og han hadde bestemt seg for å ta selvmord. Alle gren, utenom meg, jeg har alltid klart å vise meg sterk foran pappa og når det gjelder pappa, jeg klarte å føre han ned fra fjellet og politiet plukket han opp. Etter dette fikk han hjelp og familien skulle hjelpe han gjennom det, en uke senere flyttet min stemor med ungene til ett annet sted. Jeg sto igjen alene med pappa. Føler press på meg for å ta fult ansvar over han. Han vil ikke ha hjelp uansett hvor mye alle prøver, han blir sur når vi nevner det og nekter for alt vi sier om han og problemene hans. Jeg bor bare hos han, fordi jeg ikke tørr å latt han være alene etter alt som har skjedd. Han har gjort så mye med min stemor som jeg tenker på iblant om han kansje kan gjøre mot meg også, men jeg klarer ikke se for meg pappa skade meg på den måten, aldri! Men nå har jeg vært syk i snart 3 år, jeg har veldig dårlig mage, uansett hva jeg spiser kommer det ut igjen med det sammme, legene finner ikke ut hva det kan være og har blitt testet for alt.
Legene har nå begynt å tro det er pga. alt jeg har gått igjennom og forsatt er igjennom. At jeg har hatt for mye ansvar og forsatt har det, dekker over for pappa uansett hvor gale det han gjør er og passer på alle mine 3 søsken så godt jeg kan, men min eldste lillebror har nå begynt å se det og han tenker på å bare bo hos mamma. jeg savner mamma, men klarer bare ikke la pappa bo alene.
Legene mener det er alt dette som har sittet seg i magen på meg, slik som det på andre setter seg i ryggen, de mener jeg bør gå til psykolog. Men tror dere at en så regelmessig sykdom kan oppkomme av dårlig barndom. Er nå 17 år og er inni mitt 12 år som "barnevakt" for pappaen min. Elsker han overalt på jord og kan aldri latt det skje noe med han!
Hilsen jente som begynner å miste mote og den glade sjelen som engang var der..

SVAR

Besvart 11.10.2007 13:48:06
account_circle