Hopp til hovedinnholdet

Intense smerter i høyre skulder ved alkoholinntak, bør jeg kontakte lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Som regel hver gang jeg drikker alkohol får jeg etterhvert smerter i høyre skulder. Det kommer ofte etterhvert og ofte hvis jeg drikker mye eller fort. Jeg får en slags rar følelse både bak ved skulderbladet og som på en måte stråler helt frem mot kragebeinet (det er innen på og ikke utenfor). Det er intense smerter og varer ofte rundt 20 min. Når det skjer sliter jeg med å puste og har så vondt at jeg vil gråte. Når det går over kommer det ikke tilbake i løpet av kvelden. Jeg skjønner ikke hva dette kan være, eller om det er aktuelt å ta det opp med legen?

SVAR

Besvart 08.07.2020 22:59:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle