Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å føle meg elsket og betydelig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Til tider kan jeg føle meg ganske fanget, som jeg er uelsket og ubetydelig, noe som for meg er veldig vondt. Jeg prøvde å snakke om dette med broren min på 17 og han anbefalte drikking. Jeg starter i 10. etter sommeren men vet ikke om drikking er det smarteste. Han sa det ga meg et samfunn og frihet, men jeg vil ikke kaste bort livet mitt som en fyllik. Jeg er helt fanget, uansett hva jeg gjør, ender det i et mislykket liv. Om jeg kutter meg selv, sulter meg eller drikker. Men samtidig får det bort smerten jeg har inni meg. Jeg vet veldig mange ungdommer føler det slikt. Men er det noe annet jeg kan gjøre? For å føle meg elsket eller som om jeg kan gjøre en forskjell?

SVAR

Besvart 12.07.2020 18:11:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle