Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få noen tips når vennene drikker og røyker og jeg også ønsker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil starte å røyke og drikke alkohol, men jeg vil ikke bli avhengig. Alle vennene mine drikker og røyker sigaretter, når jeg er med dem føler jeg meg alene siden jeg ikke røyker eller drikker.... Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Det er ikke sånn at vennene mine synes at jeg er lame eller noe fordi jeg ikke drikker og sånn.... men ja kan jeg få noen tips? Takk:)

SVAR

Besvart 13.07.2020 19:44:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle