Hopp til hovedinnholdet

Føler meg nummen og tung i hodet, er det fordi jeg drakk meg full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år. No i det siste har jeg følt meg veldig rar. Jeg har liksom en sånn følelse at Jeg ikke klarer å føle noe. Jeg er liks nummen. For ca 1 måned siden drakk jeg alkohol og ble veldig full. Og jeg er veldig redd for om det er alkohol som har gjort det sånn at jeg føler det sånn. Jeg føler liksom at hodet mitt e veldig tungt.

SVAR

Besvart 10.07.2020 13:24:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle