Hopp til hovedinnholdet

Rar smak i munnen når jeg har drukket alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter jeg begynte å drikke alkohol har jeg begynt å alltid få en ekkel smak i munnen etter jeg har drukket mange dager etterpå, varer ofte lenge og når jeg fortsetter å drikke fortsetter bare smaken. Er ikke alkoholsmak, men en veldig ekkel en som ikke går vekk uansett om jeg pusser tenner, drikker vann eller spiser. Kommer dette av alkohol eller kan det være noe annet? Aldri opplevd det før jeg begynte å drikke, så frykter det kan være det.

SVAR

Besvart 30.07.2020 09:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle