Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg hadde gjort noe dumt mens jeg var beruset, ville jeg ha visst det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Etter en episode hvor jeg drakk for mye for noen måneder siden og fikk min første "blackout" har jeg bestemt meg for å slutte å drikke. Jeg ble nysgjerrig på hvorfor jeg ikke klarte å huske noe og tok til nettet for å søke det opp, og der kom det opp flere grusomme ting folk hadde gjort mens de hadde drukket og hatt en blackout. Jeg har alltid vært en overtenker (Tenker ofte at litt vondt i magen er kreft eller at vondt i hodet kan være en svulst), og fikk dermed mange "Hva om" tanker etter å ha lest om dette på nettet. "Hva om" tanken forvandlet seg til at tankene mine får meg til å tro jeg har gjort noe sånt en gang jeg har vært full og ikke husket mye, og jeg klarer ikke å få denne tanken bort - selv om jeg på en måte vet at det ikke stemmer. Jeg tror jeg tenker ganske irrasjonelt når det kommer til dette, og trenger nok litt logikk. Hvis jeg hadde gjort noe dumt mens jeg var beruset, ville jeg vel ha visst det? Takk!

SVAR

Besvart 30.07.2020 13:57:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle