Hopp til hovedinnholdet

Typen min drikker 3 liter vin på en kveld, kan det være farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Typen min drikker kanskje i gjennomsnitt annenhver helg, en kraftkar som tåler mye. Han drikker kun vin når det er fest, har kontroll på å bare det han har med seg og på sist fest drakk han opp sin 3L vinkartong- blir aldri dårlig dagen derpå. Mitt spørsmål er om dette kan være farlig? Han tåler mye men blir full om han drikker opp kartongen sin(noe han vet). Blir litt bekymret men vet ikke om det er noe å bli belymret over. Han er aldri utaggerende eller slem på noen måte, blir bare full.

SVAR

Besvart 04.08.2020 12:23:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle