Hopp til hovedinnholdet

Hadde høy puls da jeg drakk alkohol. Bør jeg få sjekket opp dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Var på fest i helgen, jeg har alltid på meg pulsklokka fordi jeg trener masse så like å se at pulsen stiger når jeg trener osv. En dag gikk jeg tilbake i appen til pulsklokka for å se hva pulsen min lå på når jeg var på fest, jeg var ganske full men satt stille nesten hele tiden, pulsen min var på 210, jeg vet at det er vanlig å ha høyere puls når man drikker men så mye?!! Er det vanlig? Burde jeg sjekke det opp? Er det mulig at jeg kansje ikke tåler sprit? For jeg har ikkje drukket sprit før da... Har sjekket at hjerte mitt fungerer som det skal for ikke så lenge siden.

SVAR

Besvart 09.08.2020 15:35:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle