Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor dør jeg ikke av høy promille?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg kan ha hatt en promille på over 4, jeg så på prommilmekalkulator at den skulle bli 4,36 eller noe sånt, tror jeg har nesten det nå også, og da jeg ble tvangsinnlagt for ikke så lenge siden målte de promillen min og den var ca 3,4 eller noe sånt, jeg følte meg ikke beruset, så jeg tror 4,36 stemmer. De sa det var så høyt at jeg kunne dødd og kanskje bli behandlet for det, men jeg får ikke en gang blackouts. Hvorfor dør jeg ikke av dette? Det er jo veldig rart. Eller tåler alkoholikere mye høyere promille enn andre? Så morsomt at jeg ikke hadde noen skrivefeil her... Jeg har drukket ekstremt mye alkohol. Jeg har vært alkoholiker siden i mai eller noe sånt. Jeg bare kjøpte en flaske med vodka og så måtte jeg fortsette hele tiden. Det jeg har drukket i det siste har vært dette: https://www.apotek1.no/produkter/antibac-instrumentdesinfeksjon-95-750ml-906129p Kanskje promillen min må være så høy for at jeg skal bli normal. Hvis promillen blir 5 eller 6, hva skjer hvis jeg overlever da?

SVAR

Besvart 24.08.2020 16:57:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle