Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har drukket før med noen ganger så føler jeg at jeg er svimmel eller ikke får nok luft.. og en annen grunn, tror jeg har angst, føler jeg får anfall noen ganger. f.eks så bare holder jeg på med noe også blir jeg svimmel og får hjertebank og tror jeg skal svimme av:( føler det er litt kleint og snakke med mamma om det. og føler at hjerte mitt aldri slapper av. takk om dere svarer:)

SVAR

Besvart 01.09.2020 19:53:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle