Hopp til hovedinnholdet

Blir stresset av fest, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg skriver til dere fordi jeg er bedt i bursdag om ikke så lenge og det er ute på byen for å ta noen øl/drinks. Jeg liker ikke alkohol særlig godt, som regel i hvert fall, og kommer nok til å drikke brus eller noe alkoholfritt. Jeg er heller ikke en partyløve eller en som er ute på byen til vanlig. Jeg kjenner allerede at jeg gruer meg fordi jeg stiller så høye krav til meg selv når det konmer til festing osv, jeg klarer rett og slett ikke å slappe av og tenker VELDIG mye på hva andre tenker. Drikking og festing og dansing på fylla er heller ikke min greie, men jeg VIL så gierne klare å slappe av og kose meg når jeg er med venner, jeg bare får det ikke til når det kommer til alkohol. Alkohol skremmer meg mye, selv om jeg ikke drikker. Jeg forstår ikke hvorfor og har prøvd å snakke med flere om det, uten at det har løst seg. Venninna jeg er bedt til vet dette veldig godt, og jeg er veldig glad for å ha blitt invitert uansett! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.09.2020 16:24:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle