Hopp til hovedinnholdet

Igår var det fest på trinnet mitt, og flere drakk alkohol. Jeg er bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp begynt i 8. klasse. I går var det en gutt på trinnet mitt som inviterte alle de populære på trinnet til en fest hos seg i går. Jeg var der ikke, men det var mange som la ut på storyen sin, på snapchat at de var der. Jeg tror det var rundt 30-40 stykker der. På en av storyene så jeg at det var en ølboks og jeg har hørt at de drakk. I dag var nesten alle fyllesjuke. Jeg skjønner ikke helt hvor de har fått tak i alkohol, men faren til han som hadde festen sitter i fengsel. Er det vanlig å drikke så tidlig? Burde jeg være bekymret for vennene mine?

SVAR

Besvart 16.09.2020 14:33:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle