Hopp til hovedinnholdet

Far drikker i perioder. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett spørsmål angående alkohol, min far har prøvd å få hjelp før, det funket i starten, men ikke i lengden, det hender at innimellom når ting går nedover at han begynner å drikke, han kan plutselig forsvinne noen dager å bare er på ett hotell å drikker, han prøver alltid å skjule det, men jeg å mamma gjennomskuer det alltid, det er ikke så ille til hverdagen, men en gang i blant går han på en smell, noen verre en andre, det har hendt at han har truet med å ta livet sitt før når jeg var mindre, men det er noe han sier for å skremme sier han når han er edru. Jeg er veldig glad i han og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, skal jeg bare godta det? Fordi han vil ikke ha hjelp. Mamma mener det er best å ignorere han når han er sånn, men jeg er usikker på hva jeg skal...

SVAR

Besvart 28.09.2020 18:08:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle