Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye må jeg drikke for å bli full første gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 14 år. jeg er 1,64 høy og veier 57 kg. jeg skal ut å drikke breezer i helgen å har snakket med helsesøster om dette. å jeg lurer på hvor mange jeg må drikke sånn ca får å bli full første gang. veninna mi ble full av 2 første gang. men jeg vet ikke hvor mange sånn ca som jeg kan drikke får å bli full. hvor mye tror dere? å jeg tar ritalin.burde jeg la være å ta den når jeg skal drikke?

SVAR

Besvart 16.10.2020 21:23:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Alkoholforgiftning

. Konsekvensene av høyt alkoholinntakt og alkoholforgiftning kan i verste fall være koma eller døden, så det er viktig å få hjelp fort!

 

Les mer
account_circle