Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å dra på min første fest, men tør ikke fortelle det hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Bestevenninnen min skal ha fest i helgen, hvor jeg er invitert. Jeg har sagt til foreldrene mine at det bare er jentekveld, og jeg tror de stoler på meg. De er veldig i mot alkohol, og hvis de hadde funnet ut at jeg hadde løyet til dem hadde de blitt kjempeskuffet. Jeg drikker ikke selv, men alle vennene mine gjør det. Det kommer mange folk jeg ikke kjenner, og jeg føler det blir litt dumt av meg å dra pga corona, men jeg er redd for å havne utenfor. Og jeg har veldig lyst til å dra + at dette blir min første ordentlige fest. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.11.2020 17:57:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om reglene for landet og for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle