Hopp til hovedinnholdet

Mamma drikker 1-2 ganger i uken og hun blir annerledes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma drikker 1-2 ganger i uken. Hun blir annerledes. Det har vært sånn siden julen 2019. Jeg tørr ikke snakke med familie fordi de vil ikke tro på det. Helsesøster ig lærer har vel en plikt til å si det videre. Skal jeg oppsøke psykolog må det igjennom mamma å da må jeg fortelle det. Det ødelegger meg, jeg sliter med å sove som fører til sinneutbrud, nedstemt, emosjonel å ikke helt meg selv. Venner legger merke til dette men jeg sier det går bra. Fordi jeg fortalte en venn lit av dette å det venskapet ble ødelagt kort tid etter. Jeg har mistet mange venner i det siste fordi jeg er redd for å ta de med hjem.

SVAR

Besvart 13.11.2020 11:25:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle