Hopp til hovedinnholdet

Vi har stjelt, griset og drukket alkohol. Vi ble anmeldt. Hva skjer nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og to venner var en plass.. Og der stjelte vi på forskjellige butikker.. Vi stjelte alkohol og vi stjelte andre ting.. På flere butikker altså... Er bare ene butikken som hadde kamera og der stjal vi mest... Ca 3000-4000 kr. Vi reiste på kino og vi hadde en full sekk med alkohol.. Det kom en dame inn og spurte oss om å få se i sekkene om vi hadde med alkohol.. Og jeg viste hennne baggen... Hun sa det var helt greit at vi hadde alkohol, men at vi ikke kunne drikke det der inne... Så hun tok med sekken ut.. Ene kompisen min sølte noe jævli inne på kinoen.. Så de på kinoen anmeldte oss for at vi sølte der.. Men de sa ingenting om alkohol.. Så måtte vi politiet litt senere (ca kl 10) og han stoppet oss fordi vi heiv ting i vegen.. Det var ikke noe alvorlig sa han, men han skrev oss ned.. Politiet ringte foreldrene til ene kompisen min og sa vi hadde grisa.. Ikke noe alvorlig. Men ingen vet vi har stjelt.. Men politi-mannen var redd for at vi hadde stjelt.. Hva kan skje?

SVAR

Besvart 18.11.2020 10:20:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle