Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å se foreldrene drikke alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg lurer på om det er vanlig å se foreldrene drikke fra en ung alder? jeg og vennene mine snakket om det en dag og jeg har sett foreldrene mine drukket helt siden jeg var barn, har også sett dem brisne/fulle noen ganger også. de er aldri voldelige eller noe sånt. da jeg var liten synes jeg de oppførte seg rart men nå vet jeg jo hvordan det er. nå synes jeg bare det er flaut. tingen er at ingen av vennene mine hadde sett foreldrene drikke da de var yngre. de ble litt bekymret av det jeg sa. er det ikke vanlig å se foreldre drikke fra en ung alder?

SVAR

Besvart 22.11.2020 10:37:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle