Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Faren min drikker ofte i helgene. Han blir veldig sint og kjefter mye og er truende og skremmer både meg og moren min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 18 år som bor hjemme med mine foreldre. Faren min drikker ofte i helgene (gjerne fredag og lørdag hver helg). Han blir veldig sint og kjefter mye og er truende og skremmer både meg og moren min. Jeg har snakket med moren min og vi vet ikke hvor lenge vi holder ut. Jeg vet ikke om jeg skal bare flytte for å få det ut av hodet, men jeg kan heller ikke svikte moren min på den måten. Er det grunn til å gå til politiet, han har aldri blitt voldelig mot meg, og jeg vet ikke om han har vært det mot moren min. hva kan jeg gjøre? dette påvirker livet mitt ganske mye og fører til at jeg ikke kan konsentrere meg om noe annet enn dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer