Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er alkoholikere

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg er en jente på 20 år, jeg bor hjemme med begge foreldrene mine. Grunnene til at jeg bor hjemme er fordi jeg ikke har nok penger til å forsørge meg selv. OG jeg må forsørge min bor også. Mine foreldre er alvorlige alkoholikere, de drikker seg kanon full hver eneste dag. I de siste har de gått over en grense føler jeg. De har begynte og dytte meg, og slå meg og ta kvelertak på meg slik at jeg ikke har fått puste. Og dette var fordi jeg gikk til morfaren min og spurte om hjelp. En gang når min mor hadde strupetak på meg, så dyttet jeg henne av meg slik at hun fallt. Hun sier at det er min feil at hun fallt. Er det det??? Burde jeg komme i fengsel. Jeg vil så gjerne at de skal slutte og drikke, for jeg er ganske redd for at de vil drikke seg ihjel. De sier de ikke har ett problem, men jeg mener de har det. Og de vil aldri slutte og drikke. Jeg føler meg ikke trygg når jeg sover heller, for jeg er redd for at de faktisk vil drepe meg. For jeg er redd for at de eskalerer. Jeg vil veldig gjerne flytte hjemme fra, men kan ikke la min bror eller hunden være igjen i det huset.. hva skal jeg gjøre? Bør jeg anmelde saken til politiet eller??? Jeg så også en gang når mamma var skikkelig full at pappa prøvde og ha sex med henne, men hun var sloknet på sofaen.. jeg vil gjerne beskytte henne, men jeg er redd ingen kommer til å tro meg.. hva gjør jeg?? jeg er kjempe forvirret.. HJELP MEG....

SVAR

Besvart 28.05.2011 14:46:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avhengighet

Bruken av rusmidler og tobakk (nikotin), kan føre til avhengighet. Her kan du lese mer om hvorfor vi blir avhengige, og hvordan det oppleves.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle