Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan unngå å få blackouts når jeg drikker?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. det siste halvåret har jeg reagert annerledes på alkohol enn jeg har gjort tidligere. jeg drikker like mye som før, men oftere. problemet er at nesten hver gang jeg drikker får jeg blackout i ca 2-3 timer. og vennene mine sier de ikke kan merke på meg at jeg er så full. jeg sovner aldri, jeg spyr aldri, jeg går normalt, oppfører meg normalt. jeg drikker altså det samme som jeg alltid har gjort. og før ville jeg kun bli i veldig godt humør, litt små full. jeg lurer da på hvorfor dette skjer. tåler jeg rett og slett mindre alkohol nå? og om dette er noe jeg kan gjøre noe med? takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer