Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker ikke, hvordan takle presset? Er det flere som meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

"Alkohol, fest og fylla er ikke min greie" Når dere hører dette, synes dere den personen som kommer med den påstanden virker sær? Fordi faktisk, så er ikke alkohol og fylla min greie. Jeg kan fint være med på fest, så lenge ingen presser meg til å drikke. "Men du må jo prøve å bli full en gang før du kan si at du ikke liker det!" Ja, jeg skjønner hva de mener med det, men hvorfor i all verden skal jeg gjøre noe slik mot kroppen min når det er så usunt og unødvendig? Jeg trenger da ikke å prøve å bli full en gang for å vite at jeg ikke liker det? (Eller?) Som dere skjønner så er jeg litt usikker med dette med alkoholsamfunnet. Jeg skjønner hvorfor ikke folk alltid må drikke når de møter hverandre. Hver gang vennegjengen min skal møte en annen vennegjeng, så blir vi drita sammen. Jeg er med, men holder avstand fra alkoholen. Er det slik samfunnet er? At man må drikke når man treffes? Det er veldig slitsomt. Pluss at det kommer til bli ekstra vanskelig å motstå presset når russetiden kommer. Hvordan takler man det? Fins det noen andre som meg?

SVAR

Besvart 11.12.2011 22:30:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle