Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt eller bør vi slutte å drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en blid Snill gutt på 13 år som har noen spørsmål som jeg gjerne vil få svar på :) Så jeg å vennene mine drar ofte på selskap og har mye felles guttekvelder. Vi spiller Playstation og ser på filmer og prater sammen. Vi drikker også litt alkohol iblant:) Vi drikker aldri mye for vi vet konsekvensene og farene fra alkohol og i tilleg til vi er mindreårige.:) Vi tar oss gjerne en øl med alkohol i, men skjeldent mere. Jentene i klassen min drikker også litt iblant. Jeg synest vi er veldig ansvarlige og flinke med bruken av alkohol og ingen i klassen min har noe i mot det. Men er dette egentlig normalt eller foreslår dere at vi burde slutte med en gang? :) Mhv

SVAR

Besvart 26.01.2012 17:30:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
account_circle