Hopp til hovedinnholdet

Har hatt blackout,hva kan ha skjedd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg vet ikke hvem jeg skal spørre eller snakke til om dette så jeg prøver her.. Jeg var i Tyrkia for noen uker siden, da for jeg og en vennine ut på beach party og klubb med noen fra hotellet vi bodde på. På beach partyet drakk jeg bare 4 drinker, men når vi kom til Klubben drakk jeg 2 tequila shots så husker jeg ingenting etterpå... Jeg hadde visst drukket så mye at jeg trynet hele tiden, så Security måtte bære meg ut å helle vann på meg, men jeg våknet ikke. Da fikk venninen min meg med inn i en taxi som vi tok tilbake på hotellet. Etter det måtte dem ringe til en sykebil for å ta meg til sykehuset.. De trodde jeg var død flere ganger så dem forsatte å helle vann på meg. Fikk heller ikke puste. Da jeg våknet neste morgen fann jeg ut at dem hadde pumpet meg. Så gikk jeg på do for å fikse meg, jeg hadde ganske vondt i underlivet og så var det blod i trusa mi. Ja, jeg er jomfru.. jeg bare lurer på om noe kan ha skjedd? Jeg husker bare ettpar glimt etter jeg drakk tequila'en. Er ikke sikker men jeg tror jeg husker taxi-sjoføren, tror jeg klemte han eller noe.. åså tror jeg husker at venninen min slo meg i fjeset for å vekke meg.. så huser jeg ett stikk i armen så var jeg borte till 4 tiden neste dag. Jeg har drukket mere enn dette før, å da husker jeg alt. mvh Charlotte.

SVAR

Besvart 31.05.2012 15:55:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle