Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blackout?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 18 år som nettopp har feiret russetiden. Vi har drukket flere ganger i uken, og jeg har alltid drukket vodka (37,5%) da jeg er ute. Rundt den 1 mai drakk jeg en hel flaske vodka på 0,7 liter, spydde bare litt så var alt fint igjen, og jeg husket alt som skjedde den kvelden. Derimot 16 mai så gjorde jeg det samme og drakk like mye. Problemet her var at jeg husker absolutt INGENTING om hvordan jeg kom meg til utestedet eller hvorfor jeg ble kastet ut. Fikk vite jeg hadde falt og slått hode i en vegg, og at en jente hadde slått meg, men ingenting av dette husker jeg. Har du noen god forklaring på at jeg plutselig har fått type black-out? husker vanligvis alt som har skjedd.

SVAR

Besvart 31.05.2012 17:21:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle