Hopp til hovedinnholdet

Dårlig etter alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for to dager siden hadde jeg drukket ca to cider. jeg følte ikke at jeg var full men ifølge de andre var jeg det.jeg hadde ikke kastet opp eller noe. jeg var roligere enn det jeg er til vanlig. vi begynte å drikke ca kl halv 7 og jeg gikk og la meg kl 2. da jeg våktet neste morgen følte jeg meg helt forferdelig. jeg var kvalm og svimmel å ville bare sove hele dagen, og det gjorde jeg. jeg kastet opp 6-7 ganger. jeg hadde ikke spist noe den dagen jeg hadde drukket, eller dagen etterpå. nå er det to dager siden jeg drakk og jeg føler meg fortsatt forferdelig. er kvalm og svimmel og orker ikke å gjøre noe annet enn å slappe av. er det lenge til det går over? orker ikke dette her mer... det var føste gangen jeg drakk og det frister ikke å gjøre det igjen.

SVAR

Besvart 01.06.2012 14:54:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle